“Зүүн Өмнөд Азийн Хоол” ном хэвлэгдэн гарлаа

Share Button

МУИС-ийн Оюутанд Үйлчлэх Төвийн мэргэжилтэн Б.Одгэрэлийн Хятад хэлнээс орчуулсан “Зүүн Өмнөд Азийн Хоол” ном хэвлэгдэн гарлаа.  Уг номыг Монголын Тогоочдын Холбооны Ерөнхийлөгч  доктор Ж.Октябрь хянан тохиолдуулжээ.

Энэхүү номонд Зүүн өмнөд азийн амтат хоолны талаар мэдээлэл, Зүүн өмнөд Азийн нэрийн хоолнууд, Шөл, Далайн гаралтай бүтээгдэхүүнээр хийсэн хоол, Тэжээллэг махан хоол,  Цагаан хоол, Будаа болон гоймонтой хоол  зэрэг Зүүн өмнөд Азийн улсуудын олон төрлийн хоолыг хэрхэн хийх, ямар төрлийн амт оруулагчийг  ямар зүйлтэй хольж хэрэглэж болохыг нарийн зааж танилцуулжээ. Та ч бас туршиж үзэн Зүүн өмнөд Азийн хоолны амтыг мэдрээрэй.

 

 

Сул хараатай иргэдэд
зориулсан хувилбар
Энгийн хувилбар