“Хөлдөөх ба гэсгээх хүнсний дэвшилтэт технологи” сэдэвт лекцэд урьж байна

Share Button
Таныг ИТДБ төслийн хүрээнд МУИС, СЭХ-ний лабораторид зочлон ирсэн Васэда ИС-ийн судлаач Окава Цукаса багшийн “Хөлдөөх ба гэсгээх хүнсний дэвшилтэт технологи” сэдэвт нээлттэй лекцэнд урьж байна.
Хэзээ: 2018 оны 7 сарын 4-н (Лхагва) 10:00-12:00
Хаана: МУИС Номын сангийн, 5 давхар, 502 тоот
Бүртгэлийн холбоос: https://goo.gl/forms/6DIsCLJLQzUvXfvZ2
Холбогдох утас: 99966690, 99045070, amarbayar@gmail.com (Сонирхсон хүн бүхэнд нээлттэй, үнэ төлбөргүй)
Сул хараатай иргэдэд
зориулсан хувилбар
Энгийн хувилбар